Skriv dit fødselsår / hvilket år er du født i?

Nr. Nissum Relax med

Thai massage & spa Angkhana

Få kroppen i balance

Thai massage er en form for kropsterapi, der er blevet populært i Vesten, efterhånden som turister kommer hjem fra ferie og har prøvet massagen i Thailand. Massagen bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse.

Vi har skrevet mere om Thai massage på Nr. Nissum Relax under Relax

Behandlingsformer

Traditionel Thai massage

En dybdegående behandling som gør brug af tryk med håndflade, tommelfinger og underarm for at lindre/fjerne ømhed og smerter i musklerne. Ved hjælp af en særlig blanding af Thai og asiatiske helings-teknikker, kombineret med krops- og massage-olier efter dit valg, bliver du behageligt afslappet og afstresset. Denne genopladende massageform anbefaler vi især til meget aktive mennesker og efter enhver sportsaktivitet.

30 min. kr. 300. / 60 min. kr. 450 / 90 min. kr. 600Yoga massage

Løs problemerne med ømme muskler og led. En professionel behandling som kombinerer fysioterapi fra Vesten og Yoga fra Østen. Æteriske olier og massageteknik afhjælper de spændinger og træthed som ophobes i nakke, skuldre og ryg ved hjælp af yoga-udstrækninger.

30 min. kr. 300. / 60 min. kr. 450 / 90 min. kr. 600Afslappende ansigtsmassage

Ansigtsmassage er måske en af de mest afslappende former for massage. Der anvendes blide strøg med fingrene over hele ansigtet, med langsomme cirkulære bevægelser omkring tindinger, nakke, kindben, mund, kæber og pande. Afsluttes med øjen- og dagcreme.

30 min. kr. 300. / 60 min. kr. 450 / 90 min. kr. 600Varme lavasten behandling

Massage med olier og 40-55’C varme lavasten. Stenene placeres på kroppens chakrapunkter og lindrer trætte og ømme muskler. Det føles som ild der slikker kroppen, varmt og blidt. Denne særdeles afslappende luksusbehandling er i de senere år blevet meget populær. Den bringer krop, sind og ånd i harmoni og balance og er mest effektiv i vinterhalvåret.

60 min. kr. 550 / 90 min. kr. 700


 
 

Fodmassage

I asiatisk tradition er foden det centrale reflekspunkt – alle indre organer er berørt gennem fødderne. Behandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflexzoners ømhedsgrad m.m. danner massøren sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke.

30 min. kr. 300. / 60 min. kr. 450 / 90 min. kr. 600


Body Scrub

En dybdegående rensning af huden med æteriske olier iblandet salt som fjerner døde hudceller særdeles effektivt.

60 min. kr. 550 / 90 min. kr. 700


Manicure

Behandlingen starter med et dejligt, blødgørende håndbad. Neglene klippes og files, neglebåndene skrubbes og plejes. Hænderne skrubbes. Hård hud ved neglene fjernes. Herefter en dejlig, afslappende massage. Afsluttes med oliebehandling eller neglelak.

60 min. kr. 400Pedicure

Behandlingen starter med et dejligt, blødgørende fodbad. Tåneglene klippes og files, neglebåndene skrubbes og plejes. Fødderne skrubbes og hård hud files let. Herefter en dejlig, afslappende massage. Afsluttes med oliebehandling eller neglelak.

60 min. kr. 420