Hygge og overnatning i

Bed and Breakfast

Overnatning på Nr. Nissum Håndbryg

Nr. Nissum Bed and Breakfast er en del af konceptet bag Nr. Nissum Håndbryg.

Vi har indrettet 1. sal på stuehuset som Bed and Breakfast lejlighed, hvor der kan overnatte en gruppe på op til 10 personer. Det er tænkt at lejligheden kan bruges i forbindelse med arrangementer, så som brygkurser, ølsmagninger og leje af relaxområdet.

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen på Nr. Nissum Bed and Breakfast uden at deltage i hverken brygkursus eller andet arrangement.

Som almindelig Bed and Breakfast er der 3 dobbeltværelser der kan lejes særskilt. Stue, badeværelse og tekøkken er fælles.

Du har mulighed for at bestille morgenmad og sengelinned.

Campingmulighed

Vi har plads til 3 autocampere eller campingvogne. En campingenhed koster 100 kr. pr. dag – der betales således ikke pr. person. Der kan tilkøbes strøm for 30 kroner i døgnet. Der er mulighed for at benytte toilet/bad i relaxområdet. Bad koster 20 kr. pr. person.

Bed and Breakfast lejlighedens indretning


Weekender med oplevelser

Bed and Breakfast lejligheden er hele overetagen på vores stuehus. Der er 3 dobbeltværelser, fælles stue, lille te-køkken og toilet/bad. Det hele er nymalet og -indrettet.

Værelserne er indrettet med dobbeltsenge (2 boksmadrasser a 90 cm. så de kan stilles seperat), sengeborde og garderobe.

Stuen er indrettet med spisestue med udsigt over Limfjorden og sofagruppe bestående af to sovesofaer, så der kan overnatte 4 i stuen. Overnatning i stuen er kun i forbindelse med samlet udlejning af hele lejligheden.

Vil du tilberede mad kan du gøre det i bryggeriets opholdsrum, hvor der er fuldt udstyret køkken. Lejligheden har et lille te-køkken med køleskab, kaffemaskine og service til 10 personer.

Du booker ophold ved henvendelse på tlf. 61671220 eller forespørgsel under kontakt.

Se prisliste nederst på siden.

Hvad med en weekend med afslapning i vildmarksbad, sauna, måske thaimassage og hygge i vores relax-område?

Eller en aktiv weekend med brygkursus? Det ene udelukker faktisk ikke det andet, for du kan kombinere vores aktiviteter på mange måder.

Vi har endvidere et samarbejde med Bike Point Klosterhede, hvor vi bl.a. har en “wellness-weekend” med guidet tur i klosterheden og herefter vildmarksbad m.v. i relax-området, tapas og overnatning.

Læs mere om wellnesspakken

her

Afslapning og velvære i have/park, ved sø og skov

på Nr. Nissum Bed and Breakfast

Udenoms arealerne er vores stolthed

Vi har en dejlig stor have med mange terrasser, hyggekroge og bålplads. Hele haven kan frit benyttes. Mod vest er der for år tilbage plantet en lille skov, der nu giver rigtig god læ for vestenvinden, der jo er kendetegnende for vores beliggenhed i Vestjylland.

Den nye park ligger mod syd, og det er her vores ny etablere relax-område ligger ned mod en sø. Vi har yderligere en sø på Lundtoft. Her sætter vi ørreder ud, som I kan fiske efter. Vi har også en lille robåd til fri afbenyttelse.

Dådyrerne som logo

Til slut må vi lige nævne dådyrerne, som vi både elsker og hader! Det er smukt når de står der i en hel flok på marken – vi bliver lige betaget hver gang. For ikke at tale om, når de står helt inde i haven og spiser af fuglebrættet!

Men de er også en plage. For at skabe rammerne om aktiviteterne på Nr. Nissum Håndbryg har vi derfor måttet indhegne hele herligheden – på nær skoven, de skal jo også være her.

Nu er der håb for, at de plantede træer og blomster i parken rent faktisk kan få lov til at vokse op. Alt er førhen blevet enten spis eller ødelagt når de flotte hanner gnubber deres gevir op ad stammerne.

Så her har du svaret på, hvad der har inspireret os til vort logo!

Her er det dog rådyr der besøger os.

Vores priser

Enkelt overnatning

Værelse med dobbeltseng (delt toilet og bad) 400,- 
1 person i dobbeltværelse 300,-
Leje af hele lejligheden for op til 6 personer 1.200
Ekstra opredning i stue, pr. person kr. 175,-
Overnatning i hytten for 2 personer 800,-
Leje af håndklæde, badekåbe og sengelinned (incl. opredning) 90,-
Morgenmad 85,-