Hygge og overnatning i

Bed and Breakfast

Overnatning på Nr. Nissum Håndbryg

Nr. Nissum Bed and Breakfast er en del af konceptet bag Nr. Nissum Håndbryg.

Vi ønsker at kunne tilbyde overnatning til vores bryg-kursister og gæster til andre arrangementer, og har derfor indrettet 1. salen af stuehuset til Bed and Breakfast.

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen på Nr. Nissum Bed and Breakfast uden at deltage i hverken brygkursus eller andet arrangement. Så vi fungerer som sådan som et helt almindeligt Bed and Breakfast.

Du har mulighed for at bestille morgenmad og sengelinned.

Campingmulighed

Vi har plads til 3 autocampere eller campingvogne. En campingenhed koster 70 kr. pr. dag. Der er mulighed for at benytte badeværelse i enten Bed & Breakfastafdelingen eller i Relx-området. 

Værelser, stue, te-køkken, toilet og bad

Bed and Breakfast afdelingen er hele overetagen på vores stuehus, der består af tre værelser, stue, lille te-køkken og toilet/bad. Det hele er nymalet og -indrettet.

Værelserne er indrettet med dobbeltsenge (2 boksmadrasser a 90 cm. så de kan stilles seperat), sengeborde og garderobe.

Stuen er indrettet med spisestue med udsigt over Limfjorden og sofagruppe bestående af to sovesofaer, så der kan overnatte 4 i stuen.

Vil du tilberede mad kan du gøre det i bryggeriets opholdsrum, hvor der er køkkenafsnit med kogeblus og microbølgeovn. Lejligheden har et lille te-køkken med køleskab, kaffemaskine og service til 10 personer

Du booker ophold ved henvendelse på tlf. 61679789 eller forespørgsel under kontakt.

Se prisliste nederst på siden.

  • Et af de tre ens værelser

  • To gode sovesofaer i stuen

  • Spiseafdelingen i stuen

  • Badværelse med brus

  • Stuehus med B&B på 1. sal

  • Udsigten mod nord og Limfjorden


Weekender med oplevelser

Hvad med en weekend med afslapning i vildmarksbad, sauna, måske thaimassage og hygge i vores relax-område?

Eller en aktiv weekend med brygkursus? Det ene udelukker faktisk ikke det andet, for du kan kombinere vores aktiviteter på mange måder.

Vi har endvidere et samarbejde med Bike Point Klosterhede, hvor vi bl.a. har en “wellness-weekend” med guidet tur i klosterheden og herefter vildmarksbad m.v. i relax-området, tapas og overnatning.

Læs mere om wellnesspakkenDådyrerne som logo

Til slut må vi lige nævne dådyrerne, som vi både elsker og hader! Det er smukt når de står der i en hel flok på marken – vi bliver lige betaget hver gang. For ikke at tale om, når de står helt inde i haven og spiser af fuglebrættet!

Men de er også en plage. For at skabe rammerne om aktiviteterne på Nr. Nissum Håndbryg har vi derfor måttet indhegne hele herligheden – på nær skoven, de skal jo også være her.

Nu er der håb for, at de plantede træer og blomster i parken rent faktisk kan få lov til at vokse op. Alt er førhen blevet enten spis eller ødelagt når de flotte hanner gnubber deres gevir op ad stammerne.

Så her har du svaret på, hvad der har inspireret os til vort logo!

Her er det dog rådyr der besøger os.

Vores priser

Enkelt overnatning

Værelse med dobbeltseng (delt toilet og bad) 400,- 
1 person i dobbeltværelse 300,-
Leje af hele lejligheden for op til 6 personer 1.200
Ekstra opredning i stue, pr. person kr. 175,-
Leje af håndklæde, badekåbe og sengelinned (incl. opredning)
85,-
Morgenmad 50,-