Se vores forskellige

Ølsmagninger

Ølsmagning på Nr. Nissum Håndbryg eller hos jer.

Tilmeld en gruppe til øl smagning på Nr. Nissum Håndbryg. Øl smagningen starter med en rundvisning i bryggeriet, hvor jeg fortæller om hvordan jeg brygger øl. I smager imens på et par af vores øl. Herefter går vi ned til hytten i vores hyggelige Relax-område, hvor I smager på flere af vores øl. I kommer til at smage 5-6 øl og får ialt ca. 50 cl. øl.

I er velkommen til at blive i hytten så længe I har lyst og I kan købe yderligere øl, vin og vand til aftenen. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe øl med hjem. Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere i hytten.

Vi tager også gerne ud og arrangerer ølsmagning hos jer.

Minimum 6 deltagere.

Pris pr. person kr. 125

Ølsmagning og tapas eller grill

Få en hyggelig aften med ølsmagning sammen med kollegaerne, vennerne eller familien. Aftenen starter kl. 19.00 med en rundvisning i bryggeriet hvor Jens fortæller om, hvordan han brygger øl. I får et par smagsprøver af vores øl imens. Herefter går vi ned til vores hyggelige hytte i Relax-området hvor I får tapas eller grill fra vores dygtige og prisbelønnede Slagter Mortensen i Lemvig samtidig med at I smager på flere øl. I kommer til at smage 7-9 forskellige øl svarende til ca. 1 liter øl.

Kl. ca. 23.00 siger vi som værtsfolk godnat, men I er velkommen til at blive i hytten lige indtil kl. 2.00. I kan købe øl og vin m.m. med høflig selvbetjening og afregning. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere i hytten.

Vi har også mulighed for at dække op til max. 36 personer i bryggeriet. I givet fald rydder vi lageret så der bliver en rigtig hyggelig “gildesal”.

Pris pr. person:
Ølsmagning med tapas eller grill: kr. 350