Se vores forskellige

Brygkurser

Bryg med bryggeren

Pris for en person: kr. 1.800 incl. flasker og etiketter.

Et 6 timers brygkursus sammen med bryggeren. Du lærer om mæskning, urtkogning, gæring, kabonering, og ikke mindst hygiejne. Du brygger på et 150-liters bryganlæg, og resultatet bliver 12 øl til hver kursist. Øllet står i gærskab her og vi kontakter dig, når vi har tappet øllet på flaske efter ca. 21 dage. 

Kurset starter kl. 9.00, hvor vi får et godt morgenmåltid.
Vi smager selvfølgelig på Nr. Nissum Håndbrygs øl i løbet af dagen. Kl. ca. 13 får vi en god frokost. Vi går meget op i at dagen skal være hyggelig, men selvfølgelig skal I også gerne blive klædt på til evt. at brygge jeres egne øl hjemme.

Vi forventer at være færdige kl. ca. 15.30, hvor vi slutter af med en fyraftensøl.

Priser:

Priser:
2-4 personer kr. 1.200 pr. person
5-8 personer kr. 1100 pr. person
9-12 personer kr. 1000 pr. personLedige brygkurser i 2021:

Ring til bryggeren for at få information om kommende brygkurser.


Ølbrygning som event.

Tilmeld en gruppe til et arrangement hvor I kommer og ser, hvordan man brygger på et 150 liters bryganlæg. I kommer når brygprocessen er ca. 2 timer inde i forløbet, hvor jeg vil forklare og vise hvad der er gået forud. I er herefter med i noget af processen og får fortalt om resten. Dette vil tage ca. en times tid. I skal selvfølgelig smage på vores øl, og vil få serveret smagsprøver svarende til ca. 50 cl.

I kan herefter vælge at sige “det var det” og tage hjem/videre. I kan også fortsætte jeres arrangement med tapas eller grill i Relax-hytten, eller I kan leje hele Relax-området med vildmarksbad og saunahytte. Måske har I andre ønsker – vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde dem!

Arrangementet er perfekt til firmature og Polterarbend.

Minimum 6 deltagere. Der er plads til 16 personer i hytten i Relax-området.

Er der over 16 personer har vi mulighed for at rydde lageret og huse op til 36 personer.

Kontakt os for pris