Skriv dit fødselsår / hvilket år er du født i?

Oplev ølbrygning på

Nr. Nissum Håndbryg

Bryg med bryggeren

Pris pr. person fra kr. 1200

En brygoplevelse på ca. 6 timer sammen med bryggeren. Du lærer om mæskning, urtkogning, gæring, kabonering, og ikke mindst hygiejne. Du brygger på et 150-liters bryganlæg, og resultatet bliver 12 øl til hver kursist. Øllet står i gærskab her og vi kontakter dig, når vi har tappet øllet på flaske efter ca. 21 dage. Der bliver lavet en etikette med billede af dig/jer. Det er også muligt at blande 12 øl fra lageret, såfremt man ønsker dette, selvfølgelig med Nr Nissum Håndbrygs etiketter.

Inden kurset har bryggeren besluttet, hvilken øl der brygges på dagen.

Kurset starter kl. 9.00, hvor vi får et godt morgenmåltid.
Vi smager selvfølgelig på Nr. Nissum Håndbrygs øl i løbet af dagen. Kl. ca. 13.15 får vi en god frokost. Vi går meget op i at dagen skal være hyggelig, men selvfølgelig bliver I også klædt på, så I kan brygge jeres egne øl hjemme.

Vi forventer at være færdige kl. ca. 16.00, hvor vi slutter af med en Lidenlund menu, som består af en pølse der indeholder øllen Lidenlund Lager og et pølsebrød bagt med mask fra Lidenlund Lager. Dertil serveres selvfølgelig en Lidenlund Lager.

Priser:

2-4 personer kr. 1.400 pr. person
5-8 personer kr. 1300 pr. person
9-12 personer kr. 1200 pr. person

Hvis I er 6 personer eller mere, får I dagen for jer selv i bryggeriet.

Ledige brygoplevelser i 2024:

Der er brygkurser på følgende datoer:

Lørdag den 3. Februar Fuld Booket
Lørdag den 17. Februar Fuld Booket.
Lørdag den 2. Marts Fuld Booket
Lørdag den 6. April Fuld Booket

Lørdag den 27. April Fuld Booket

Lørdag den 4. Maj Fuld Booket

Send endelig en mail, såfremt du har et ønske om et arrangement, så kigger jeg på det. Kig eventuelt under oplevelsespakke, hvor der er et skræddersyet arrangement for 4 til 8 personer.

Bryg på lille anlæg:

Tidligere afholdte vi brygkurser, hvor man bryggede på et lille 25-liters anlæg. Ønsker du denne form for brygkursus henviser vi til https://www.hjemmebryggeren.dk/kurser