Brygkursus og events med

Vores håndbryg

”Enhver kan brygge øl”

er et godt slogan, som jeg har taget til mig. Ud fra dette slogan har jeg selv lært at bygge øl, og du vil også nemt kunne lære det. Deltag på et brygkursus så hjælper jeg dig i gang som hjemmebrygger.

Hvis du blot har interesse for øl og kunne tænke dig at besøge et håndbryggeri og se og høre om, hvordan jeg brygger øl, så har du også mulighed for det. Et oplagt arrangement med venner, familie og kollegaer – eller som event til polterarbend.

Ølsmagning er også en mulighed – ideel som firmaarrangement, klubber og andre grupper.

Ordet ”Event” dækker også over muligheden for at kombinere interessen for øl med en dejlig og anderledes oplevelse i vores Relax-område som kan lejes til arrangementer.

Alle former for kurser og arrangementer kan afsluttes med en overnatning i vores Bed and Breakfast lejlighed på 1. sal på vores stuehus. Her er der er plads til 6 + 4 personer.

Du er også velkommen til at komme i autocamper eller med campingvogn, da vi har plads til 3 campingenheder.

Har I andre ønsker til et arrangement, så kontakt os endelig, så forsøger vi at strikke det sammen som I ønsker det.

Du/I tilmelder jer et kursus eller andet arrangement ved at ringe på 61 67 97 89 eller pr. mail kontakt@nrnissumhaandbryg.dk. Kontaktformularen kan selvfølgelig også benyttes.

Ledige pladser i foråret 2018:

Fredag den 8. juni: Brygkursus – et ledigt bryg med plads til max 4 personer

Lørdag den 30. juni: Brygkursus – et ledigt bryg 

Ledige pladser i efteråret 2018:

Bemærk at de fleste af de udbudte brygkurser i august, september og oktober er fredage. Normalt afholder vi kurser lørdage, men i august og september er der ikke flere ledige lørdage, så vi er blevet nødt til at tage fredagene i brug.

Lørdag den 11. august: Brygkursus to ledige bryg

Fredag den 17. august: Brygkursus – 3 ledige bryg

Fredag den 24. august: Brygkursus – 3 ledige bryg

Fredag den 31. august: Brygkursus – 2 ledige bryg

Fredag den 21. september: Brygkursus – 3 ledige bryg

Fredag den 28. september: Brygkursus – 3 ledige bryg

Fredag den 12. oktober: Brygkursus – 3 ledige bryg

November og december er foreløbigt ledige de fleste lørdage.

Se vores forskellige

Brygkurser, ølsmagninger og events

Brygkursus for begyndere (20 l øl).

Et 6 timers brygkursus for dig som er begynder. Du lærer om mæskning, urtkogning, gæring, kabonering, og ikke mindst hygiejne. Du brygger på et 25-liters bryganlæg fra Brewolution, og resultatet bliver ca. 20 liter øl. Øllet står i gærskab her og vi kontakter dig, når vi har tappet øllet på flaske efter ca. 14 dage. Du kan købe flasker hos os, eller du kan selv have medbragt dem til brygkurset. Vi kan også hjælpe med etiketter. Flasker og etiketter koster 200 kr. 

Kurset starter kl. 9.00, hvor vi får et godt morgenmåltid. Her vælger du hvilken øl fra vores sortiment du vil brygge. Vi smager selvfølgelig på Nr. Nissum Håndbrygs øl i løbet af dagen. Kl. ca. 13 får vi en god frokost. Vi går meget op i at dagen skal være hyggelig, men selvfølgelig skal I også gerne blive klædt på til selv at kunne brygge jeres egne øl hjemme.

Vi forventer at være færdige kl. ca. 15.30, hvor vi slutter af med en fyraftensøl.

Pris: kr. 1.350

Brygkursus for begyndere – to til fire personer om et anlæg (20 l øl ialt).

Kurset er identisk med “brygkursus for begyndere (20l øl)”. Her er I blot op til fire personer om hvert bryganlæg, og I deler brygget.

Pris kr. 1.350 incl. en person. 450 kr. pr. person derudover.

Ølsmagning på Nr. Nissum Håndbryg eller hos jer.

Tilmeld en gruppe til øl smagning på Nr. Nissum Håndbryg. Øl smagningen starter med en rundvisning i bryggeriet, hvor jeg fortæller om hvordan jeg brygger øl. I smager imens på et par af vores øl. Herefter går vi ned til hytten i vores hyggelige Relax-område, hvor I smager på flere af vores øl. I kommer til at smage 5-6 øl og får ialt ca. 50 cl. øl.

I er velkommen til at blive i hytten så længe I har lyst og I kan købe yderligere øl, vin og vand til aftenen. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe øl med hjem. Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere i hytten.

Vi tager også gerne ud og arrangerer øl smagning hos jer.

Minimum 6 deltagere.

Pris pr. person kr. 125

Ølbrygning som event.

Tilmeld en gruppe til et arrangement hvor I kommer og ser, hvordan man brygger på et 25 liters bryganlæg. I kommer når brygprocessen er ca. 2 timer inde i forløbet, hvor jeg vil forklare og vise hvad der er gået forud. I er herefter med i noget af processen og får fortalt om resten. Dette vil tage ca. en times tid. I skal selvfølgelig smage på vores øl, og vil få serveret smagsprøver svarende til ca. 50 cl.

I kan herefter vælge at sige “det var det” og tage hjem/videre. I kan også fortsætte jeres arrangement med tapas eller grill i Relax-hytten, eller I kan leje hele Relax-området med vildmarksbad og saunahytte. Måske har I andre ønsker – vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde dem!

Arrangementet er perfekt til firmature og Polterarbend.

Minimum 6 deltagere. Der er plads til 16 personer i hytten i Relas-området.

Kontakt os for pris

Ølsmagning og tapas.

Få en hyggelig aften med ølsmagning sammen med kollegaerne, vennerne eller familien. Aftenen starter kl. 19.00 med en rundvisning i bryggeriet hvor Jens fortæller om, hvordan han brygger øl. I får et par smagsprøver af vores øl imens. Herefter går vi ned til vores hyggelige hytte i Relax-området hvor I får tapas fra vores dygtige og prisbelønnede Slagter Mortensen i Lemvig samtidig med at I smager på flere øl. I kommer til at smage 7-9 forskellige øl svarende til ca. 1 liter øl.

Kl. ca. 23.00 siger vi som værtsfolk godnat, men I er velkommen til at blive i hytten lige indtil kl. 2.00. I kan købe øl og vin m.m. med høflig selvbetjening og afregning. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere.

Det er muligt for en merpris at få serveret en grill-menu i stedet for tapas.

Pris pr. person kr. 350