Brygkursus og events med

Vores håndbryg

”Enhver kan brygge øl”

er et godt slogan, som jeg har taget til mig. Ud fra dette slogan har jeg selv lært at bygge øl, og du vil også nemt kunne lære det. Deltag på et brygkursus så hjælper jeg dig i gang som hjemmebrygger.

Mange synes specialøl og ølbrygning er spændende, og du behøver ikke have intentioner om at blive hjemmebrygger for at deltage på et kursus. Vi arrangerer gerne et kursus for en samlet gruppe, der deltager for at få en god oplevelse. Sådan en oplevelse kan kombineres med leje af Relax-området og eventuel overnatning i vores Bed and Breakfast lejlighed . Det plejer at blive rigtig hyggeligt!

Vi holder også ølsmagninger hvor jeg viser og fortæller om, hvordan jeg brygger øl. I smager selvfølgelig også øllene. Et oplagt arrangement med venner, familie og kollegaer – eller som event til polterarbend.

Du er også velkommen til at komme i autocamper eller med campingvogn, da vi har plads til 3 campingenheder.

Har I andre ønsker til et arrangement, så kontakt os endelig, så forsøger vi at strikke det sammen som I ønsker det.

Du/I tilmelder jer et kursus eller andet arrangement ved at ringe på 61 67 97 89 eller pr. mail kontakt@nrnissumhaandbryg.dk. Kontaktformularen kan selvfølgelig også benyttes.

Ledige brygkurser i første halvår 2018:

Lørdag den 2. februar 2019:  1 ledigt bryg med op til 3 deltager pr. bryg. 

Lørdag den 16. februar 2019: 3 ledigt bryg med op til 4 deltager. Eller et samlet brygarrangement.

Lørdag den 6. april 2019: 2 ledige bryg med op til 3 deltager pr. bryg. 

Lørdag den 27. april 2019: 3 ledige bryg med op til 3 deltager pr. bryg. Eller et samlet brygarrangement.

Lørdag den 11. maj 2019: 1 ledigt bryg med op til 3 deltager pr. bryg. 

Lørdag den 25. maj 2019: 2 ledige bryg med op til 3 deltager pr. bryg.

Lørdag den 29. juni 2019: 3 ledige bryg med op til 3 deltager pr. bryg. Eller et samlet brygarrangement.

Billedgalleri med

oplevelser på Nr. Nissum Håndbryg

 

Billeder fra brygkursus

  • Et brygkursus starter med morgenkaffe

  • I godt vejr kan det foregå i relaxområdet

  • Vi kan også vælge haven

  • Morgenkaffen er dog oftest i ølstuen

  • Opskriften er valgt

  • Malten vejes af

  • Malten kværnes

  • Malten hældes i bryganlægget

  • Efter mæskning løftes masken af bryganlægget

  • Der tilsættes humle under urtkogningen

 

Se vores forskellige

Brygkurser, ølsmagninger og events

Brygkursus for begyndere (20 l øl).

Et 6 timers brygkursus for dig som er begynder. Du lærer om mæskning, urtkogning, gæring, kabonering, og ikke mindst hygiejne. Du brygger på et 25-liters bryganlæg fra Brewolution, og resultatet bliver ca. 20 liter øl. Øllet står i gærskab her og vi kontakter dig, når vi har tappet øllet på flaske efter ca. 14 dage. Du kan købe flasker hos os, eller du kan selv have medbragt dem til brygkurset. Vi kan også hjælpe med etiketter. Flasker og etiketter koster 250 kr. 

Kurset starter kl. 9.00, hvor vi får et godt morgenmåltid. Her vælger du hvilken øl fra vores sortiment du vil brygge. Vi smager selvfølgelig på Nr. Nissum Håndbrygs øl i løbet af dagen. Kl. ca. 13 får vi en god frokost. Vi går meget op i at dagen skal være hyggelig, men selvfølgelig skal I også gerne blive klædt på til selv at kunne brygge jeres egne øl hjemme.

Vi forventer at være færdige kl. ca. 15.30, hvor vi slutter af med en fyraftensøl.

Pris: kr. 1.450


Brygkursus for begyndere – to til fire personer om et anlæg (20 l øl ialt).

Kurset er identisk med “brygkursus for begyndere (20l øl)”. Her er I blot op til fire personer om hvert bryganlæg, og I deler brygget.

Pris kr. 1.450 incl. en person. 500 kr. pr. person derudover.

Ølsmagning på Nr. Nissum Håndbryg eller hos jer.

Tilmeld en gruppe til øl smagning på Nr. Nissum Håndbryg. Øl smagningen starter med en rundvisning i bryggeriet, hvor jeg fortæller om hvordan jeg brygger øl. I smager imens på et par af vores øl. Herefter går vi ned til hytten i vores hyggelige Relax-område, hvor I smager på flere af vores øl. I kommer til at smage 5-6 øl og får ialt ca. 50 cl. øl.

I er velkommen til at blive i hytten så længe I har lyst og I kan købe yderligere øl, vin og vand til aftenen. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe øl med hjem. Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere i hytten.

Vi tager også gerne ud og arrangerer ølsmagning hos jer.

Minimum 6 deltagere.

Pris pr. person kr. 125

Ølbrygning som event.

Tilmeld en gruppe til et arrangement hvor I kommer og ser, hvordan man brygger på et 25 liters bryganlæg. I kommer når brygprocessen er ca. 2 timer inde i forløbet, hvor jeg vil forklare og vise hvad der er gået forud. I er herefter med i noget af processen og får fortalt om resten. Dette vil tage ca. en times tid. I skal selvfølgelig smage på vores øl, og vil få serveret smagsprøver svarende til ca. 50 cl.

I kan herefter vælge at sige “det var det” og tage hjem/videre. I kan også fortsætte jeres arrangement med tapas eller grill i Relax-hytten, eller I kan leje hele Relax-området med vildmarksbad og saunahytte. Måske har I andre ønsker – vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde dem!

Arrangementet er perfekt til firmature og Polterarbend.

Minimum 6 deltagere. Der er plads til 16 personer i hytten i Relax-området.

Er der over 16 personer har vi mulighed for at rydde lageret og huse op til 36 personer.

Kontakt os for pris


Ølsmagning og tapas eller grill

Få en hyggelig aften med ølsmagning sammen med kollegaerne, vennerne eller familien. Aftenen starter kl. 19.00 med en rundvisning i bryggeriet hvor Jens fortæller om, hvordan han brygger øl. I får et par smagsprøver af vores øl imens. Herefter går vi ned til vores hyggelige hytte i Relax-området hvor I får tapas eller grill fra vores dygtige og prisbelønnede Slagter Mortensen i Lemvig samtidig med at I smager på flere øl. I kommer til at smage 7-9 forskellige øl svarende til ca. 1 liter øl.

Kl. ca. 23.00 siger vi som værtsfolk godnat, men I er velkommen til at blive i hytten lige indtil kl. 2.00. I kan købe øl og vin m.m. med høflig selvbetjening og afregning. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Minimum 6 deltagere – der er plads til maksimum 16 deltagere i hytten.

Vi har også mulighed for at dække op til max. 36 personer i bryggeriet. I givet fald rydder vi lageret så der bliver en rigtig hyggelig “gildesal”.

Pris pr. person:
Ølsmagning med tapas eller grill: kr. 350